• Kattegat gade 32, 0052
 • (45) 53 53 53 42 42
 • info@aktivlov.dk

Om os

Home om os

John lennoons hopsinks

Separator

Hvem er vi?

 • Udbydelse af juridiske tjenester til fysiske personer
  aktivlov hjælper alle i nogen af ​​deres daglige problemer, vejledende, om familieret, ejendomsret, skaderett, arvelov, arbejdsret, erstatningslov (på grund af fejlbehandling, medicinske fejl, trafikulykker osv.) Straffelov osvLevering af juridiske tjenester til virksomheder
  Aktiv lov er hovedsageligt orienteret mod sine udviklinger, på en sådan måde, at de alle er lettere for at nå deres virksomhedsmål og overvinde deres juridiske problemer over hele kloden.

  Det tilbyder rådgivning til virksomheder, finansielle institutioner og ikke-statslige organisationer over hele kloden, mens det hjælper dem på en måde, som de er i stand til at konkurrere og klare det overvældende forretningsmiljø, de opererer i.

  Vores tildelere er afhængige af vores firma, så vi kan komme med innovative løsninger i komplekse forretningsspørgsmål, og vores advokater er i stand til at gøre brug af den globale platform for løsninger, som de kan henvende sig til for at hjælpe dem med at tackle alle nye udfordringer

Vores firma tilbyder:

Omfattende erfaring inden for rammerne af en vellykket virksomhedsdannelse og mod slutningen af ​​etablering af et beskyttelsesnetværk, mens der løses tvister om virksomhedsrisici.

Fremgangsmåde mod slutningen af ​​at finde løsninger ved at tilbyde opdateret og robust forretningsorienteret virksomhedsrådgivning.

Dannelse af mindre indre teams af arbejde, der skal være i stand til at levere økonomisk målrettede og bedste praksis-tjenester.

Mindset mod slutningen af ​​at forme og forbedre langsigtede relationer, orienteret efter vores Assignors bedste interesse.

Schedule A Free Consultation